Tarief incl. BTW

Vandaag de dag maakt het nogal wat uit of je een goed of slecht label voor je woning hebt. Zoals de waarde van je woning, hoogte van je hypotheek, inzicht in je energieverbruik en heel belangrijk: welke maatregelen je kunt nemen. Onze gecertificeerde EP-W/B adviseur neemt de tijd om tot het best mogelijke label voor uw woning te komen. Van het opnemen van de woning tot aan het registreren bij het RVO, u wordt volledig ontzorgd.

Appartement
< 100m²

€ 225

Rijtjeshuis
75 - 150m²

€ 275

Vrijstaand
150 - 250m² 

€ 350

Bedrijfspand
< 500m²

op aanvraag

Hoe gaat energiekeur te werk?

De adviseur neemt contact met u op voor het maken van een afspraak. De adviseur komt vervolgens bij u langs en bepaalt in één tot anderhalf uur de energieprestatie van uw woning.

 
Laat uw gegevens achter
 
Adviseur belt vrijblijvend op
 
Keuring op locatie
 
Ontvang uw energielabel

De keuring op locatie gebeurt aan de hand van meer dan 150 unieke kenmerken.

  • de algemene kenmerken zoals de afmetingen, het bouwjaar en het woningtype;
  • de vierkante meters vloer, dak en gevel;
  • de isolatie van het dak, de muren, de vloer en het type beglazing;
  • de aanwezige installaties voor verwarming, warm-water, ventilatie, koeling en zonnepanelen.

Op basis van het theoretische gebouwgebonden energieverbruik in kWh per m² p/j en het aandeel hernieuwbare energie bepaalt de energielabel-adviseur het energielabel.

U wilt eerst alleen nog informatie of gelijk een afspraak maken: U klikt op de rode button en vult uw gegevens in. Onze adviseur neemt contact met u op. Maar u kunt ons uiteraard ook bellen of appen (icoon op deze website).
Indien akkoord, maken wij een bezoekafspraak met u. Dat kan overigens ook in het weekend. Onze adviseur komt dan in uw woning alle gegevens opnemen. Er worden foto’s en notities gemaakt van installaties en bouwkundige elementen.  Afhankelijk van de grootte van uw woning duurt dit ongeveer een uurtje. De adviseur stelt vragen over uw woning en of u misschien nog bouwtekeningen en facturen van verbouwingen heeft. Uiteraard mag u ook vragen stellen en kunnen wij u advies geven over energiebesparende mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen